FR | NL

Met genoegen presenteren wij u onze nieuwe website, het resultaat van de samenwerking tussen vier Verzekeringsmakelaarkantoren.

Waarom dit project?
Wij zijn ons terdege bewust van de permanente evolutie van ons vak én van de nieuwe technologieën. Het leek ons belangrijk u te laten beschikken over nieuwe oplossingen.
Op deze site vindt u vlot een brede waaier aan inlichtingen, adviezen en documenten die op elk moment van pas kunnen komen.
We kennen allemaal de leuze "eendracht maakt macht". Wel, een samenwerking tussen vier kantoren betekent niet alleen een zeker GEWICHT BIJ HET ZOEKEN NAAR OPLOSSINGEN bij verzekeringsmaatschappijen maar betekent ook dat u dankzij een team van 15 mensen kunt rekenen op een grote beschikbaarheid en op elk ogenblik een oplossing voor een probleem waarmee u wellicht ooit geconfronteerd wordt.

Onze wens: wij willen u een persoonlijke service van hoge kwaliteit kunnen blijven leveren.

We stellen u daarom voor om meteen eens door onze website te 'browsen'. En we zouden het op prijs stellen als u ons uw mening en opmerkingen meldt, zodat wij onze service nog kunnen verbeteren.
We wensen u een aangename ontdekkingstocht en staan vanzelfsprekend graag tot uw dienst.